HIMNE UE CADAQUES


miércoles, 8 de agosto de 2012

NOVA JUNTA

El passat de 2 de juny, aprofitant es darrer partit de lliga de la Unió Esportiva Cadaqués a casa , es realitzà una Assemblea Extraordinària de socis en la qual s'acomiadava la Junta que havia dirigit el club fins aquest dia i es presentava la Junta que agafava ses regnes de la Unió Esportiva Cadaqués des del mateix moment de sa reunió.

La Junta entrant que, com totes les Juntes noues, entra amb molta empenta,  està formada pels següents membres:

PRESIDENT: ................ Josep Castro Hernández
VICEPRESIDENT:.......... Francesc Pomés Torrent
SECRETARI:.................. Francesc Guanter Rotllan
TRESORER:................... Ivan Prudkin Silva
COORDINADOR:............ Jordi Carreras Borrell
VOCAL:.........................  Joan Borrell Bassols
VOCAL:.........................  Esteve Guillamet Noguer
VOCAL:.........................  Oscar Martínez Marés
VOCAL:.........................  Ferran Granados Jaen
VOCAL:.........................  Marc Giró Vilanova
VOCAL:.........................  Antonio Ortega Sànchez
VOCAL:.........................  Alban Calvo Salart 
VOCAL:.........................  Jordi Casellas Tamburini
VOCAL:.........................  Xavier Caminada Ferragut

A partir des dia de constitució i fins ara, s'ha convocat una reunió setmanal per no perdre empenta. En aquestes reunions s'han tocat temes diversos, alguns ja estan tancats, altres es troben avençats i uns quants encara estem en beceroles. Us en fem 5 centims d'aquells que ja estan tancats o bé hi ha força informació per transmetre.

En el terreny econòmic, tot i que la Junta anterior ja es va apretar molt el cinturó, un cop valorades les partides d'ingressos i despeses, arribem a la conclusió que encara cal ser més austers, al menys ara en començar. Caldrà frenar en despeses i expremer l'ingeni per obtenir més ingressos. Sobretot aquest segon punt.

La barra de Sant Joan ha estat la primera empenta per tal d'obtenir uns ingressos que ens permetin començar la temporada. Va funcionar prou bé!

Les quotes de soci no es tocaran aquest any. Caldrà però fer-ne de nous i fidelitzar els que ja hi sou. El Club us necessita!

Ens hem començat a moure per tal d'obtenir i mantenir anunciants al camp (ses tanques i algun altre métode que s'ha proposat)

Com sempre contem amb el bar com a font important d'ingressos.

Hem arribat a la conclusió, peró, que la formula òptima d'obtenir ingressos és el conveni amb Esponsors i Patrocinadors. Per tant FEM UNA CRIDA PER SI CONEIXEU PERSONES O EMPRESES QUE ESTESIN DISPOSADES A COL·LABORAR tant a nivell econòmic com amb aportació de material, ens ho feu saber per tal que ens hi posem en contacte.

En segon lloc sa gespa des camp és un altre cavall de batalla del club. Un repte que hem agafat per ses banyes. Contem amb l'assessorament i col·laboració d'en "More" i el seu equip per tal de millorar el manteniment de sa gespa i des camp en general. De moment s'han realitzat una série de mesures per aguantar aquesta temporada de sa millor manera possible, ja que tenim la Lliga a sobre i no es poden fer mesures radicals que tindrien el camp aturat molt de temps. Aquestes accions queden ajornades per fer-se tant punt s'acabi la temporada.

Una de les decisions importants que s'ha hagut de prendre és l'adquisició d'un tractor talla-gespa ja que es manteniment i reparació de l'anterior resultava economicament negatiu respecte al nou. Podeu trobar caracteristiques de la màquina aquí

Es primer equip ja ha començat ses entrenaments. En petit comité ja que sa feina i es campionat de futbito són trabes per una part de l'equip. Ens hi hem posat per trobar solucions que satisfacin a tothom. Ja estan constituits tots ses equips grans i petits i ja estan inscrits a la Federació. En parlarem en detall en un proper article.

Ens hem reunit amb l'Ajuntament (un primer cop) del qual s'ha sortit amb molt bona sensació. Es tema econòmic és tabú en la situació en que ens trobem, però s'han trobat altres maneres de col·laboració. Cal pensar que la Unió Esportiva Cadaqués és un bé per a Cadaqués

En quant al manteniment des camp s'està actuant des del primer dia. L'Ajuntament de Cadaqués s'està encarregant d'una part d'aquest manteniment corresponent en adreçar els desperfectes que hi ha a tot es perímetre  i la Junta ens estem dedicant a les instalacions (vestidors, bar, magatzems, lavabos,...) Hem fet un inventari del material esportiu i equipacions disponibles i a partir d'aquí es comprarà alló que sigui estrictament necessari i no tinguem.

Ah! la temporada esportiva comença el 8 de setembre. Però per al club ja fa dies que ha començat. Entre tots farem un Club més important encara!




  


   

No hay comentarios:

Publicar un comentario