lunes, 5 de noviembre de 2012

EMPAT

UE CADAQUÉS 1 - AE VILABERTRAN 1

Salutació oficial. foto: Joan Figueras

Partit important de cara a la classificació que al final no va beneficiar ni a uns ni a altres.

Tempteix durant tot el partit sense massa ocasions de perill per cap de les dues bandes.

S'arriba al descans amb un gol del Vilabertran a l'últim minut. En el temps afegit de la segona part en Miquel Noguer - Miquelillu - va aconseguir l'empat definitiu aprofitant la inferioritat numèrica del Vilabertran per ses expulsions.

Resultat just pel joc vist al camp que deixa el Cadaqués en cinquena posició darrera del Garriguella, Vilabertran, Vilajuiga i del Portbou que ens porta 2 punts.

CLASSIFICACIÓ QUARTA CATALANA GRUP 31

Pel Cadaqués van jugar Sergio, Munir, Miquel Noguer, Blay, David, Ivan, Yuri, Arturo, Marcel, Jorge, Ruben (titulars), Xavi, Lluis Garcia, Canet, (substituits), Enrique Lopez, Antonio Ortega (suplents)

Propera jornada (la 10) juguem contra el Cistella. Dissabte 10 de novembre a les 15:45