HIMNE UE CADAQUES


domingo, 30 de septiembre de 2012

DISPARATS CAP AL CIM

UE CADAQUÉS 4 - CE GARRIGUELLA 1

En una jornada (la quarta) en que la meitat dels partits es van ajornar per la pluja, es primer equip de la Unió Esportiva Cadaqués va fer la feina ben feta i va aconseguir 3 punts més situant-se en segon lloc de la classificació i per tant en zona d'ascens.

Cal destacar es porter, Sergio Feria, que va tenir una tarda inspirada i va salvar dos gols cantats (que tot i que vàrem controlar el partit ens hagessin fet molt de mal) així com altres situacions de perill. Aixó no treu mèrit a la defensa i a la resta de l'equip que va saber-se situar bé al camp i aprofitar ses ocasions de gol.

Es proper partit diumenge 7 d'octubre també a sa casa a les 5 de la tarda contra el Portbou. El Portbou va lider amb un partit menys. Presentim un magnífic partit

L'alineació va ser: Sergio Feria, Marc Blay, Miquel Noguer, Munir , Mohamed Boubnad, Jorge Ortega, Yuri Cano, Arturo Garcia, Marcel Llinares, Josep Canet, Ruben Riquelme, David Garcia, Enrique López, Antonio Ortega, Xavier Moreno, Lluis Garcia i Gerard Seriñana.

Golejadors: Josep Canet, Arturo Garcia, Mohamed Boubnad i Xavier Moreno

Per altra banda dissabte, els juvenils no van poder amb el Base Roses a domicili. BASE ROSES 4 - UE CADAQUÉS 1

Sa propera setmana ja comencen també ses infantils i ses alevins. Ànims als quatre equips federats!





No hay comentarios:

Publicar un comentario