HIMNE UE CADAQUES


lunes, 8 de octubre de 2012

LIDERS!!

UNIO ESPORTIVA CADAQUÉS 4 - PORTBOU 2

Amb aquest resultat, la Unió Esportiva Cadaqués és lider del grup 31 de Quarta Catalana.

Partit molt intens sobretot a la primera part en que el coratge de la Unió va donar els seus fruits aconseguint un 3 a 0 (Jorge Ortega 2 gols i Ruben Riquelme 1) en que s'arribaria al final de la primera part. Els primers 45 minuts només entristits per una desafortunada actuació arbitral que va fer que el Cadaqués acabes aquesta part amb 10 homes per una doble amonestació a Ruben Riquelme (que va correr de valent durant els 40 minuts que va estar al camp)

Foto: Esteve Guillamet
La segona meitat en inferioritat de condicions, el Cadaqués va aguantar molt bé i fins i tot plantava cara a la porteira rival malgrat els dos gols que va rebre en pocs minuts. En finalitzar el partit, Moha va sentenciar  executant el 4 - 2 definitiu.

La classificació del grup l'encapçala el Cadaqués empatat a 12 punts amb Vilajuiga que ocupa el segon lloc i seguit del Vilabertran a 10 punts

La Unió Esportuva Cadaqués va alinear Sergio Feria, Marc Blay, Miquel Noguer, Munir, David Garcia, Jorge Ortega, Yuri Cano, Arturo Garcia, Marcel Llinares, Xavier Moreno, Ruben Riquelme (titulars), Lluís Garcia, Mohamed Boubnad, Josep Canet, Antonio Ortega (canvis) i Enrique Lopez (suplent)
Entrenadors: Ahmed i Jordi Carreras; Delegat: Antonio Ortega

La propera jornada la Unió Esportiva Cadaqués juga a domicili contra l'Athletic club Vilafant el dissabte 13 d'octubre a les 16,30h.

Per altra banda cal destacar les victories del futbol base de la Unió Esportiva Cadaqués en un cap de setmana gloriós pel Club (quatre victories de quatre partits)

ALEVINS: UE CADAQUÉS 4 - FORTIÀ 1
INFANTILS: PORTBOU 2 - UE CADAQUES 3
JUVENILS: UE CADAQUÉS 4 - GARIGUELLA 2




No hay comentarios:

Publicar un comentario