domingo, 14 de octubre de 2012

GAIREBÉ, PERÒ NO PROU

VILAFANT ATLETIC CLUB 2 - UE CADAQUÉS 1

Aquest cop no va poder ser.

Una Unió Esportiva Cadaqués mancada d'efectius (només van anar 13 jugadors) i a la qual no va somrirure la sort (penalti aturat pel porter rival).
L'equip va  poder aprofitar que el Vilafant es va quedar en inferioritat numérica per expulsió d'un dels seus jugadors a 7 minuts del final per fer un gol al minut 84. El golejador Mohamed Boubnad, continua amb l'encert de fer un golet cada partit que juga.

De totes maneres la UE Cadaqués continua ben classificada: segons de la classificació a 3 punts del Vilajuiga i un punt per sobre del Vilabertran

El partit va tenir força amonestacions: 4 targetes grogues pel Cadaqués i 5 pel Vilafant (una doble i per tant expulsió)

El Cadaqués va comptar amb Sergio Feria, Marc Blay, Munir Acherkouk, Josep Canet, David A. Garcia, Mohamed Boubnad, Yuri Cano, Jorge Ortega, Xavier Moreno, Ivan Prudkin, Enrique Lopez (titulars), Antonio Ortega i Lluís Garcia (suplents). Tots els jugadors van sortir al camp.

Proper partit el 21-10-2012 a sa casa contra el Lladó a les 5 de la tarda. Apunteu-vos-ho a s'agenda!!!

FUTBOL BASE:

Aquest cap de setmana també s'han estrenat els més petits que competeixen a la lliga del Consell Comarcal.
Els Prebenjamins de segon any dirigits per l'Alban i la Laia Pomés no van poder superar el PUF i els Benjamins Promoció d'en Josep Castro, en Marcos i en Xavi Ramos van superar el Navata a domicili per 1-2.