HIMNE UE CADAQUES


lunes, 22 de octubre de 2012

ENDAVANT CADAQUÉS!

UE CADAQUÉS 3 - UE LLADÓ 1

Una nova victòria de la Unió Esportiva Cadaqués ens manté al segon lloc de la classificació de Quarta Catalana grup 31, a un punt del lider (el Vilajuiga) i a 1 punt també del tercer classificat, el Vilabertran.

El partit va estar dominat en tot moment per la Unió Esportiva Cadaqués que arribava a la segona part amb un favorable 2 a 1 després d'un gol de falta de l'Arturo Garcia i un cop de cap d'en Jorge Ortega, només entristits per un desafortunat gol del Lladó al darrer minut després d'una jugada plena d'embolics dintre de l'area del Cadaqués.

Sa segona part no va tenir més interés que es tercer gol, obra d'en Jorge Ortega, també de cap i un parell d'ocasions més que no es van poder materialitzar.

Un petit pas més (som a principi de temporada) cap a l'ascens.

El Cadaqués va alinear Sergio Feria, Munir Acherkouk, Miquel Noguer, Marc Blay, David Antonio Garcia, Jorge Ortega, Yuri Cano, Arturo Garcia, Marcel Llinares, Xavier Moreno, Josep Canet (titulars), Lluís Garcia, Enrique Lopez, Mohamed Boubnad, Ruben Riquelme (substituits) i Darwin Paredes (suplent)

Propera jornada, desplaçament a Fortià

Dades de la jornada

FUTBOL BASE:

Els partits dels JUVENILS, BENJAMINS i PREBENJAMINS van ser ajornats per sa pluja.

ALEVINS:        UE Cadaqués 2 - UE Figueres 3
INFANTILS:    AE Roses 6 - UE Cadaqués 1


No hay comentarios:

Publicar un comentario