HIMNE UE CADAQUES

miércoles, 17 de octubre de 2012

SA CRÒNICA DELS INFANTILS (per Jordi Carreras)

UE CADAQUÉS 3 – FC. VILAMALLA 1
Bon partit del nostru Infantil a sa casa que va guanyar a l’infantil B del Vilamalla.
El Cadaqués va fer un partit molt seriós que va sorprendre al contraatac al Vilamalla, el resultat va ser inclús una mica curt ja que en Blainedon va tenir varis un contra  un amb el porter del Vilamalla el qual no va poder marcar degut a ses seues bones intervencions, va ser en Saber en una gran jugada per l’extrem el que va marcar el primer gol del Cadaqués al minut 32’  creuant la pilota al pal llarg fent inútil la bona estirada del porter.
La segona part va començar amb el domini local i amb varies ocasions de gol, però va ser l’Ernesto el que va aprofitar un enrenou a l’àrea visitant i posant la cama va aconseguir el segon gol.
Amb el segon gol el Vilamalla es va obrir i es nostres van tenir les millors ocasions del partit, però amb el partit trencat ens van sorprendre a la contra i van marcar el gol, els nostres no es van adormir i en una gran jugada personal d’en Blainedon i després de fer un travesser va marcar el definitiu 3 a 1.

U.E CADAQUÉS : 13. MARK  2.JOAN  POMES  3., DAVID VIÑAS 4. ARNAU 5. MATEO 6. JOAN CARRERAS 7. SABER  8. DIONIS  9. BAINEDON  11.ALEX 12. ERNESTO. Jugadors Suplents 1. CRISTIAN 14. NIL 15.DANNER  16.TONNY

VILAMALLA :1. GERARD  ASPARO 2. POL SIMON 3. LLOBET  4. YAGO 5. GRATACÓS 6. EDDY HURTADO 7., KHALIL 8. BUSQUETS 9. JONATHAN 10. SOLIS DANIEL 11. BOTELLO Jugadors Suplents 12. BRUGAT 15. SERGIO CAMACHO 16. MARTÍNEZ  17., AITOR 18. PORCEL ADRIÀ 19. LAZO AROLAS, ISAAC.

Proxim partit dels Infantils al Camp municipal de Roses el Diumenge 21 a les 10:00