HIMNE UE CADAQUES

domingo, 27 de enero de 2013

INJUSTICIA!

BASE ROSES 2 - UE CADAQUÉS 2

El marcador no reflecteix el que va passar al camp. Quan mancaven 17 minuts pel final del partit la Unió Esportiva Cadaqués avantatjava de 2 gols al Base Roses (0-2).

Però al minut 73, va començar un periode fosc. 17 minuts per olvidar que s'inicien amb un penal en contra després d'una falta al Cadaqués que no es va pitar (1-2). I finalment al minut 90 el gol de l'empat per part del Roses.

Trist final amanit per una expulsió fora de temps (però dins del camp segons l'arbitre fa constar a l'acta oficial) i denuncia (de l'arbitre) a un espectador, casualment del Cadaqués, per agressió segons també fa constar a l'acta.

Alineació de la UE Cadaqués: Sergio, Munir, Miquelillu, Antonio, Marc, Eric, Yuri, Arturo, Marcel, Jorge, Ruben (titulars), Ivan, Lluís Cros, David i Jairo (suplents)

Golejadors: Antonio Ortega (min. 28) i Marcel Llinares (min. 59)

El Cadaqués va desè a la CLASSIFICACIÓ (JORNADA 18)