HIMNE UE CADAQUES

martes, 22 de enero de 2013

VICTÒRIA PER SANT SEBASTIÀ

UE CADAQUÉS 3 - COLECTIVIDAD BOLIVIANA 2

Partit jugat el dissabte 19 de gener ja que l'endemà és la Festa de Sant Sebastià i estem per altres coses.

Partit igualat al marcador fins el primer terç de la segona part. A partir d'aquí van caure els 5 gols. Minut 67 en Miquelillu per l'escaire fa el 1 - 0. Al minut 67 en Jorge de cap al fons de la xarxi (2 - 0). Al minut 77 escurça distancia la Colectividad (2 -1). Yuri aporta tranquilitat al minut 79 (3 - 1). I a 10 minuts del final (min 81) la Colectividad s'apropa fent el (3 -2)

Aquest resultat dóna respir al Cadaqués que portava una série no massa positiva després d'un començament de lliga a dalt de tot.

El Cadaqués és 11é amb 24 punts. CLASSIFICACIÓ JORNADA 17

Pel Cadaqués van jugar: Sergio, Munir, Miquelillu, Marc, Antonio, Metri, Yuri, Arturo, Enrique, Jorge, Eric (titulars), Ivan, Ruben, Peto i Bilal (suplents)